Leveringstid 5-12 dager Avhengig av leverings metode og sted | Frakt fra 65,-

Personvern

Sikkerhet og personopplysninger
Her finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles:
Det er viktig for oss at du som kunde hos oss føler deg trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. 
Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.
Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.
Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til 9900watt som eier av Pynt & Pryd. Vi sender deg da disse opplysningene via e-post, eller oppgir dem via telefon hvis ønskelig
Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss.
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til personvernloven.
Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven.
Sikring av personopplysninger
9900watt AS har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. 
Du kan være trygg på at 9900watt AS lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.
Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.
Klarnas betalingsløsninger
For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.
Ved eventuelle spørsmål eller for mer informasjon, ta kontakt på: Tlf 90 62 23 11 E-post post@9900watt.no

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

7% på varer i musikkavdelingen

Spar 7% på alle varer i musikkavdelingen med kode:
GIBSON
Ditt neste instrument venter. Handle nå!